برای محصولات بیشتر کلیک کنید.
هیچ محصولی پیدا نشد.

دستگاه اینورتر چیست و چه کاربردی دارد؟

نوشته شده در تاریخ3 سال پیش

نحوه استفاده از دستگاه اینورتر چگونه است؟

دستگاه اینورتر چیست؟


اینورترها قطعات متحرک ندارند و در طیف گسترده ای از ابزارهای کاربردی استفاده می شوند، از منبع تغذیه کامپیوتر گرفته تا ابزار بزرگ حمل و نقل فله. اینورترها معمولا برای تامین جریان AC از منابع DC مانند پانل های خورشیدی یا باتری مورد استفاده قرار می گیرند.

دستگاه اینورتر نوسان ساز الکترونیکی قدرت بالا است. دلیل این نام گذاری آن است که این دستگاه عمل عکس مبدل برق AC به DC متداول را انجام می دهد. درواقع اینورتر یا درایو AC به دستگاهی گفته می شود که به کمک آن می توان سرعت یک موتور AC سه فاز را کنترل کرد بدون آنکه قدرت و گشتاور موتور کاهش یابد.

دستگاه اینورتر در ظرفیتهای مختلف ساخته می شوند مثلاً برای یک موتور با توان 20 اسب بخار باید از اینورتر 20 HP استفاده کرد. از نظر ورودی دستگاه اینورتر به دو دسته تک فاز و سه فاز تقسیم می گردند. البته خروجی همه آنها سه فاز است. برای اینورترهای با توان بالای 3 اسب فقط از ورودی سه فاز استفاده می گردد.

برخی از اینورتر های با توان پایین دارای هشداری مبنی بر عدم استفاده از آنها برای روشن کردن لامپهای فلورسنت معمولی هستند. دلیل این هشدار این است که خازن تصحیح توان به صورت موازی با لامپ وصل شده است. با برداشتن خازن مشکل رفع خواهد شد.

انواع اینورتر جوشکاری در ابزار تحسین

دیگر کاربردها و مزایای دستگاه اینورتر می توان به موارد زیر اشاره کرد :

**تنظیم کننده سرعت موتور (کنترل دور)

**تغیر دهنده جهت دور به راحتی و بدون نیاز به کنتاکتور

**روشن و خاموش نمودن موتور بدون نیاز به قطع و وصل برق اصلی

**کاهش ضربه های مکانیکی و در نتیجه افزایش طول عمر مفید قسمت مکانیکی

**حفاظت موتور در مقابل افزایش ولتاژ و جلوگیری از آسیب دیدن موتور

ویژگی های دستگاه اینورتر

کاهش انرژی مصرفی و لذا کاهش هزینه برق، کاهش جریان راه اندازی و در نتیجه طولانی شدن عمر موتور ، امکان تغییر سرعت موتور، امکان تغییر جهت حرکت موتور، داشتن حفاظت در برابر اضافه بار، امکان کار موتور در شرایطی که ولتاژ ورودی متغیر است، امکان کنترل از راه دور، ایجاد سرعت بیشتر از سرعت نامی موتور، برنامه ریزی کردن حرکت. اینورتر به صورت هوشمند میزان بار وارده به موتور را تشخیص داده و متناسب با همان بار، به موتور جریان می دهد و این جریان در بسیاری از مواقع از جریان نامی موتورکمتر است. دستگاهی الکترونیکی است که بوسیله آن می توان سرعت موتورهای سه فاز را تغییر داد.

ویژگی های دستگاه اینورتر جوشکاری:

در بسیاری از کارهایی که از موتور های الکتریکی استفاده می شود، باید انرژی زیادی برای راه اندازی موتور صرف بشود که این حاکی از این است که باید موتورها توان بسیار زیادی داشته باشند تا ابتدای کار خوب عمل کنند با این حال، جریان زیاد تری نیز صرف کار می شود. در چنین شرایطی اگر بتوان از دستگاه اینورتر استفاده کرد، خود اینورتر این کار را انجام داده و نیازی نیست که توان و جریان بالاتر برود و بدین صورت ، به طور موقت اینورتر این جریان های مورد نیاز و توان مورد نیاز را تامین کرده و نیاز به ارتقای دستگاه نیست.

شما می توانید برای سفارش دستگاه اینورتر و دیگر محصولات به سایت ابزار تحسین مراجعه نمایید.

نوشته‌های مرتبط
ارسال نظر
پاسخ دهید
لطفا برای ارسال نظر وارد شوید.

واتس اپ

تنظیمات

فهرست